WordPress website laten maken

Website binnen paar weken online!

Als u een professionele wordpress website wilt laten maken dan kunt u al binnen een paar weken online zijn! Wij werken al meer dan 10 jaar met Wordpress en weten alle ins en outs. 

Waar moet u beginnen?
We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek. Wij nemen u aan de hand bij de belangrijkste keuzes die u moet maken voor uw Wordpress website. Hierbij kunt u denken aan het adres, het design, de functies en eventuele koppelingen met andere partijen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan internet marketing en de zoekmachine optimalisatie zodat uw klanten u ook weten te vinden! 

Professionele Wordpress website

Wilt u een professionele Wordpress website, of is het beter om een website om maat te laten maken? Dat hangt volledig af van uw wensen. Wij helpen u graag bij deze keuze voor een maatwerk website of Wordpress website. 

Wanneer een Wordpress website?
Als u geen functies in uw website wilt die op maat moeten worden geprogrammeerd is Wordpress de beste keuze. Heeft u wel bijzondere functionele wensen? Dan helpen wij u graag bij uw keuze. Voor de maatwerk website hebben wij een eigen modulair CMS welke we kunnen toepassen bij alle maatwerk websites. 

  • In het functioneel ontwerp worden de belangrijke keuzes gemaakt betreffende hoe de website wordt ingericht. Na een intake gesprek en een eventueel vervolg gesprek maken wij het project plan voor u. Dit begint met uw perspectief en gaat vervolgens dieper in op het technische gedeelte en de daadwerkelijke ontwikkeling. Met het projectplan proberen wij de website direct naar uw wensen te maken en (toekomstig) dubbel werk of lange ontwikkel tijden te voorkomen.

  • Zodra het projectplan naar wens is wordt er gestart met de ontwikkeling. Als eerst wordt het design ontwikkeld. Dit kan op twee manieren: Wij kunnen vanaf scratch een compleet design ontwikkelen volledig naar uw wens en huisstijl, of u kunt voor de relatief goedkopere oplossing kiezen om één van de duizenden bestaande templates te gebruiken. Deze kunnen wij uiteraard weer aanpassen.

  • Ons CMS bestaat uit losse modules en is daardoor zeer flexibel. Hoe uw website of systeem er ook uit komt te zien, ons CMS is universeel en kan eenvoudig geëntegreerd worden. Het CMS is ontworpen om intuïtief gebruikt te worden, u heeft daarom geen technische kennis nodig om uw website te beheren. Het is mogelijk om diverse modules/functies in te pluggen: Meerdere talen, informatie blokken, nieuws module, foto album, forum, gastenboek, en meer. Daarnaast is ons CMS ontwikkeld met zoekmachine vriendelijkheid als een belangrijk aspect, er zijn dus standaard handige SEO (Search Engine Optimization) tools geïntegreerd.
  • Vaak moet er naast de standaard content nog specifieke informatie in de website opgenomen worden, of bijzondere functies voor bezoekers. Wij kunnen al uw wensen op maat programmeren. Zo hebben wij al ervaring met het ontwikkelen van uitgebreide zoeksystemen, boeking systemen, catalogi, klanten inlog systemen en ontwerp applicaties. Mocht u een goed maar complex idee hebben, daag ons uit!
     
  • Zodra uw website klaar is, begint het pas. U moet deze zelf verder bijhouden, bezoekers zien te krijgen en deze converteren naar nuttige output zoals leads of bestellingen. Voor u is dit wellicht nieuw, maar wij hebben dit al vaak meegemaakt. We hebben de juiste ervaring en contacten om u ook na oplevering van de website hiermee verder te kunnen helpen. Wij streven naar een samenwerking voor langere termijn.
     
  • De meerderheid van de Nederlanders internet via een mobiel apparaat. De meeste browsers zijn in staat om normale websites fatsoenlijk weer te geven op een mobiel, echter laat de gebruiksvriendelijkheid vaak te wensen over. Wij kunnen met ons CMS eenvoudig een mobiele versie van uw website ontwikkelen. De mobiele bezoeker wordt automatisch herkend en ziet direct de mobiele website. Hier hoeft de gebruiker niet te zoomen, de lettergrootte wordt automatisch aangepast en de indeling is conform zijn scherm.

Mogen wij je helpen?

Joris Kuipers
Webdeveloper en eigenaar Effecton


“Wij komen graag langs om kennis te maken en ons licht te laten schijnen over jouw online plannen.
Natuurlijk geheel vrijblijvend. Gewoon, omdat we het leuk vinden!”

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Contact

T: 085 – 2011 412
E: info@effecton.nl

EFFECTON ALBERGEN
Hoofdstraat 31
7665 AN Albergen

EFFECTON ALMELO
Javatoren
Stationsstraat 11
7607 GX Almelo

Kvk 02097599
Btw NL126527702B01

Naar boven