Internet marketing en Zoekmachine optimalisatie

Internet Marketing

Internet marketing is een soort paraplu begrip: Het omvat alles omtrent het promoten van uw website online. U kunt hierbij denken aan de e-mailmarketing met nieuwsbrieven, social media, advertenties en zoekmachine optimalisatie. Ook het inrichten van uw eigen webwinkel of website valt onder internet marketing.

Internet Marketing voor u
Tijdens de ontwikkeling van uw website of webwinkel staat de internet marketing centraal. Alles moet in het teken staan om uw bedrijf zo goed mogelijk te promoten. Daarnaast nemen wij u aan de hand met de overige internet marketing activiteiten. Heeft u hulp nodig met het maken van de nieuwsbrieven? Of wilt u dat wij sociale media koppelingen maken? Misschien adverteren via AdWords? Wij helpen u graag op weg!

Individuele workshop Internet Marketing
Vraag ook naar onze populaire workshop Internet Marketing Basics. Dit is een individuele workshop waarbij wij samen met u stap voor stap de internet marketing van uw bedrijf opzetten!

Zoekmachine optimalisatie

Eén van de belangrijkste onderdelen van internet marketing is de zoekmachine optimalisatie. Omdat veel potentiële klanten van u hun zoektocht beginnen bij de zoekmachines, is het belangrijk om goed gevonden te worden door de zoekmachines. 

Interne zoekmachine optimalisatie
De eerste stap is om ervoor te zorgen dat uw website of webwinkel volledig zoekmachinevriendelijk is. Wij ontwikkelen elke website en webwinkel volgens de zoekmachine richtlijnen, maar deze moet ook worden ingevuld en beheerd door u volgens deze richtlijnen. Daarnaast zijn er een aantal handige tips en tricks welke u kunt toepassen om beter gevonden te worden. Deze leggen wij uit in de workshop “Webwinkel beheren” welke wij geven bij oplevering van een webwinkel, of tijdens de workshop “Internet marketing Basics”.

Externe zoekmachine optimalisatie
De zoekmachine kijkt behalve naar uw website ook naar uw reputatie ten opzichte van uw concurrenten. Hoe veel wordt er over u gesproken op het web? Hoe vaak wordt er een artikel over u gepubliceerd? Hoeveel mensen interacteren met u via social media? Hoe vaak wordt er naar u gelinkt? Dit zijn voorbeelden hoe uw reputatie wordt bepaald. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst!

Mogen wij je helpen?

Joris Kuipers
Webdeveloper en eigenaar Effecton


“Wij komen graag langs om kennis te maken en ons licht te laten schijnen over jouw online plannen.
Natuurlijk geheel vrijblijvend. Gewoon, omdat we het leuk vinden!”

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Contact

T: 085 – 2011 412
E: info@effecton.nl

EFFECTON ALBERGEN
Hoofdstraat 31
7665 AN Albergen

EFFECTON ALMELO
Javatoren
Stationsstraat 11
7607 GX Almelo

Kvk 02097599
Btw NL126527702B01

Naar boven