Magento specialist

Magento webwinkel bouwen

Het bouwen van een Magento webwinkel begint met een plan. Wie is de doelgroep, wat is het doel, en hoe gaan we dit bereiken? Dit zijn de belangrijke keuzes wanneer u een Magento webwinkel begint. Wij worden enthousiast van deze uitdagingen en denken graag vanaf het begin met u mee hoe u uw webwinkel het beste kunt laten bouwen. 

Wij hebben de afgelopen 10 jaar tientallen bedrijven geholpen en helpen deze nog steeds met hun Magento webwinkel. Daarnaast hebben wij eigen webwinkels gehad. Wij zijn dus niet slechts programmeurs, maar all-round webwinkel specialisten!

Magento Webwinkel Tips

Waar moet u beginnen bij het laten maken van een Magento webwinkel? Wij nemen u aan de hand. Samen lopen we de volgende stappen door:

 • Keuze van het Magento design, template kopen of op maat maken?
 • Welke modules moeten in mijn Magento webwinkel?
 • Welke koppelingen tussen Magento en andere partijen heb ik nodig? (Bijv. iDeal, PostNL, etc.)
 • Hoe kan ik mijn Magento webshop het beste inrichten?
 • Magento training: Wij geven u een workshop met de basis beginselen van een Magento webwinkel beheren en de internet marketing basics.
 • U wilt uw bezoekers de mogelijkheid geven om ook met hun mobiele telefoon of tablet op uw Magento webwinkel te bestellen? Goede keuze, want zonder deze mogelijkheid loopt u omzet mis!

  We doen dit door middel van uw webwinkel responsive te maken. De Magento webwinkel wordt dan op elk apparaat goed en gebruiksvriendelijk weergegeven en u heeft zo geen aparte mobiele webwinkel meer nodig.

 • Uw Magento webwinkel moet responsive zijn, anders loopt u omzet mis. Wij bouwen alle webwinkels responsive, zodat ze op alle (mobiele) apparaten gebruiksvriendelijk te bezoeken zijn. Heeft u al een webwinkel maar is deze nog niet responsive? Dan kunnen wij u webwinkel responsive maken. Neem snel contact met ons op.

 • Doordat Magento ’s werelds meestgebruikte webwinkel systeem is, zijn er zeer veel kant en klare modules beschikbaar. Wij adviseren om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze modules, en niet het wiel opnieuw uit te vinden. Pas wel op: Niet alle modules zijn van even goede kwaliteit. Wij kunnen alle modules voor u controleren, installeren en aanpassen!

 • Doordat wij zowel ervaring hebben op technisch als op internet marketing gebied, zijn we de perfecte partner om uw webwinkel te ontwikkelen. Vanaf het ontwerp, de ontwikkeling, tot en met de internet marketing kunnen wij u helpen. 

  Wij zijn webwinkel specialisten: We hebben zelf webwinkels, én we ontwikkelen webwinkels voor klanten. Naast het ontwikkelen ondersteunen wij ook actief in de internet marketing en alles wat daarbij komt kijken. Wij helpen u dus graag zowel met het technische als commerciële werk!

  Onze werkwijze is ontstaan na het bouwen en uitbreiden van vele Magento webwinkels. Wij zijn Google Analytics gecertificeerd en hebben een analytische aanpak. Eens bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wij werken samen met klanten door heel Nederland. Wij komen graag bij u langs!

Mogen wij je helpen?

Joris Kuipers
Webdeveloper en eigenaar Effecton


“Wij komen graag langs om kennis te maken en ons licht te laten schijnen over jouw online plannen.
Natuurlijk geheel vrijblijvend. Gewoon, omdat we het leuk vinden!”

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Contact

T: 085 – 2011 412
E: info@effecton.nl

EFFECTON ALBERGEN
Hoofdstraat 31
7665 AN Albergen

EFFECTON ALMELO
Javatoren
Stationsstraat 11
7607 GX Almelo

Kvk 02097599
Btw NL126527702B01

Naar boven