Wat hebben we al gedaan

Wat zeggen onze klanten

Klanten typeren ons vaak als informeel, persoonlijk, ambitieus en pro-actief. Doordat wij jarenlang in eigen beheer webwinkels hebben gerund, kunnen wij bedrijven goed adviseren over alles wat met online te maken heeft. Bekijk hieronder een aantal cases.

Referenties bekijken

Trampolines.nl

Voor Magic Circle Trampolines BV bouwden wij hun eerste Magento webwinkel, en in de jaren daarna hebben we hier steeds meer webwinkels aan toegevoegd voor specifieke product groepen. Daarnaast is de Duitse taal toegevoegd, en zijn er specifieke Duitse webwinkels aan gekoppeld. Ze hebben nu meer dan tien webwinkels, die op één plek worden beheerd vanuit één Magento systeem. Daarnaast heeft de webwinkel aan de achterkant diverse koppelingen met andere systemen, zoals leveranciers en externe verkoop kanelen zoals bol.com.

Magic Circle Trampolines BV, Saasveld

magento multi-store saasveld


Bestrating.nl

Voor Bestrating.nl hebben wij hun webwinkel omgebouwd van Magento 1 naar Magento 2. We hebben alle producten opnieuw toegevoegd, deze hebben we geïmporteerd vanuit de leverancier. Daarnaast helpen wij Bestrating.nl met de online marketing. Wij zorgen ervoor dat ze goed worden gevonden, waardoor de bezoekers aantallen stijgen en zo de omzet hoger wordt. In deze Magento webwinkel zitten ook koppelingen met andere partijen, zo worden bijvoorbeeld producten en voorraad van leveranciers automatisch ingelezen.

Bestrating.nl, Assen

magento webwinkel product import assen


Voordeelstoffen.nl

Voor Voordeelstoffen.nl hebben wij een nieuwe Magento 2 webwinkel gebouwd. Hierbij hebben wij alle inhoud van hun oude webwinkel (gemaakt in een ander systeem) overgezet naar Magento. Daarnaast zorgen wij ervoor dat Voordeelstoffen beter wordt gevonden door middel van zoekmachine optimalisatie. Ook beheren wij de AdWords campagnes, waarmee online wordt geadverteerd.

Martin Stevelink Meubelstoffeerder, Reutum

magento twente webwinkel bouwen reutum


Leerlingbespreking.nl

Voor EduCompany BV bouwden wij een volledig op maat gemaakte website en tool. Als basis hebben we gebruik gemaakt van bootstrap. Het systeem heeft diverse koppelingen met systemen welke worden gebruikt op scholen. Daarnaast kunnen personeel, docenten en studenten inloggen en diverse handelingen verrichten. Voor dit project is privacy erg belangrijk, we hebben daarom een strenge beveiliging toegepast.

EduCompany BV, Almelo

bootstrap maatwerk website almelo twente


BHVstore.nl

Voor BHVstore hebben wij jaren geleden een Magento 1 webwinkel gebouwd. Later hebben we een upgrade naar Magento 2 uitgevoerd, met daarbij veel front-end maatwerk aanpassingen. Dit is een webwinkel met veel zakelijke (B2B) klanten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een vast account en herhaal-aankopen. In de Magento webwinkel zitten koppelingen met andere systemen, zoals de Exact Online koppeling.

BHV Store, Bedum Groningen

magento webwinkel laten maken


Bellezi.com

Voor Bellezi hebben wij de Magento 1 webwinkel geoptimaliseerd. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de Magento webwinkel sneller is geworden. Ook hebben wij diverse technische zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uitgevoerd. De Bellezi Magento webwinkel is een multi-store en heeft meerdere talen. Ook is er eeen back-end koppeling met Microsoft Dynamics, zodat producten en bestellingen automatisch worden gesynchroniseerd.

Bellezi Beauty Equipment, Delden

magento meertalig twente


Recreatiewoning.nl

Voor Recreatiewoning hebben wij een zoekmachine optimalisatie plan gemaakt voor de nieuw te ontwikkelen website, en werkzaamheden uitgevoerd omtrent de privacy wetgeving. Wij waren verantwoordelijk voor een goede overgang van de oude naar de nieuwe website, met behoud van de posities in de zoekmachines. Daarnaast voeren wij een doorlopende zoekmachine optimalisatie campagne uit, zodat er meer bezoekers op de website komen.

Recreatiewoning.nl, Fleringen

zoekmachine optimalisatie almelo twente


Dijkersdiervoeders.nl

Voor Dijkers Diervoeders hebben wij jaren geleden een Magento 1 webwinkel gemaakt. Later hebben wij de Magento 1 webwinkel omgezet in naar een Magento 2 webwinkel. Het producten assortiment is automatisch ingeladen vanuit de verschillende leveranciers. Naast het bouwen en onderhouden van de Magento webwinkel, zijn wij ook verantwoordelijk voor de zoekmachine optimalisatie. Zo voeren wij maandelijks SEO serkzaamheden uit om meer bezoekers te krijgen.

Dijkers Diervoeders, Weerselo

magento webwinkel weerselo twente

Gastrohome.nl

Wij hebben voor deze kant de WooCommerce webwinkel omgezet naar een Magento 2 webwinkel, met behoud van content, klanten en producten. Webwinkel bevat diverse koppengen zoals iDeal, en ondersteunt dropshipping.

Gastrohome de Jong, Weesp

magento weesp webwinkel offerte


Educompany.nl

Voor EduCompany BV bouwden wij een corporate website. De website is gebouwd op basis van Bootstrap. Het is een One-Page-Website.

EduCompany BV, Almelo

maatwerk website bootstrap corporate website
Referenties van webwinkels, websites en online marketing

Wordpress, Bootstrap, PHP, HTML5, CSS3, AJAX, Javascript, Magento 1, Magento 2, Van Magento 1 naar Magento 2, Magento iOS/Android app, Koppeling Magento met eBay/Amazon/Bol.com, Product feeds, B2B functies in Magento, E-mailmarketing, Magento Workshops, Multi-store Magento, Meerdere talen in Magento, Magento zoekmachine optimalisatie, Magento Snelheid optimalisatie, Start plan, Wekelijkse monitoring en optimalisatie, Rapportages, Koppeling Google Analytics, Conversiemonitoring, Uitsluitingszoekwoorden, Advertentie extensies, Display campagnes, Remarketing, Google Shopping, Landingspagina's maken, On-page optimalisatie, off-page optimalisatie, technische seo werkzaamheden, online zichtbaarheid vergroten, social media, concurrentievergelijking, locatie specifieke optimalisatie.

Dit zijn allemaal diensten die wij verlenen, of technieken waar wij mee werken.

Zullen we eens bespreken of onze ervaring aansluit bij wat jij nodig hebt?

Contact

Locatie

Effecton Twente
Ootmarsumseweg 151
7665 RX Albergen
T: 085 - 2011 412
E: info@effecton.nl
Kvk: 0209 7599
BTW id: NL001567630B53
2007 - 2021 © Effecton | Bouwt webwinkels en websites en zorgt voor meer bezoekers en omzet. Algemene voorwaarden